Maja Andreasen og Kano tager deres 2. sejr til JBK Horse Shows i ungrytterklassen

Igen i dag en flot og veldisponeret tur - uden fejl. Pirouetterne kunne godt være med lidt skarpere i forberedelsen, og selve pirouetten kunne godt være lidt mere centreret og samlet. Parret giver et harmonisk og ubesværet billede og vinder med knap 72%. 

H2R har fanget Maja for lidt mere information om hende og Kano, og deres samarbejde med træner Joachim Thomsen samt forventningerne til morgendagens kür.

"Kano er en 11 års DV vallak e. De Noir / Lebensmann. Han har ikke særlig meget stævne erfaring, det er vores 2. internationale stævne sammen, første internationale stævne var da vi red Malmø City Horseshow for et par måneder siden. Det er første gang han er inde i sådan en hal som vi rider i til JBK, og jeg må sige jeg er meget imponeret over, hvordan han klare hele stævne situationen - han er en super stævnehest og kammerat.

Til dagligt står mine heste hos Joachim Thomsen og Rune Willum, hvor jeg rider undervisning ved Joachim hver i hverdagene. Jokke er super til at opvarme mig ved stævner, og ved hvad der fungerer for at både Kano og jeg holder roen inden vi skal på banen. 

Vores plan for i morgen er som den har været de andre dage, at holde roen når vi kommer ind i den store arena. Kano er som sagt meget ny i alt det her, og har derfor også kun redet kür ganske få gange. Sværhedsgraden er høj med serier på buet spor osv. Så jeg glæder mig meget til at ride ad midten igen i morgen", fortæller Maja.