3 dages pony-, junior og ungrytter konkurrencer er slut til JBK 2015

Gabende tomme tilskuerpladser for de unge ryttere

Rigtig gode danske præstationer hos juniorerne og ungrytterne, men desværre red ekvipagerne til gabende tomme tilskuerpladser i Kingsland arenaen i Odense, og selvom fredagens indledende klasser var i skole-/arbejdstiden, så blev pladserne desværre ikke bedre besat efterhånden som weekenden skred frem. Ærgerligt for rytterne, men mon ikke også sponsorerne gerne så stolene besat?

De danske piger holder "stilen" hele vejen

Søndagen var kür finalernes dag, og de bedste ekvipager fra de foregående dage holdte også stilen flot til sidstedagen.

Det blev til 3-dobbelte sejre i begge kategorier. Hos juniorerne tog hollandske Esmee Donkers med hoppen Zaffier endnu en flot sejr i dag, mens Maja Andreasen og Kano sluttede deres 2. internationale stævne af i samme stil som de startede - nemlig med deres 3. sejr i weekenden. 

Og de øvrige topplacerede danskere i dagens ungrytter klasse red også super flotte ture, dog lignede Brizard en hest som knap havde den energi og power som de foregående dage.