Verdensmestrene kommer ikke til finalen

5 års

Som de fleste nok har opdaget via deltagerlisten for finaledeltagerne, så mangler en meget vigtig ekvipage, nemlig Verdensmesteren fra UVM i Verden den 5-årige hoppe Fiontini e. Atterupgaards Fassbinder/Romanov opdrættet og ejet af Hanne Lund og Henrik Hansen, og redet til sejren af Severo Jurado Lopez.

"Efter UVM har interessen for den fantastiske hoppe naturligvis været stor, og lige nu er der aktuelle kunder, hvor tingene er ved at falde på plads, så vi tør ganske enkelt ikke løbe den "risiko" som jo er forbundet med at tage til stævne", fortæller Andreas Helgstrand. 

6 års

Ingen i år bliver finalen for de 6 års heste desværre uden Verdensmesteren Sezuan. 

H2R er klar i Odense når det går løs

Men når "ærgelserne" har lagt sig, så venter der 3 årgange med top heste.

Fra onsdag eftermiddag med indledende klasser, torsdag morgen med trøstfinaler (2. kvalifikation) og fredag middag med finaler.