5 års og 6 års også med Helgstrand Dressage vinder

5 års

UVM sølvvinderen Fiontina og Andreas Helgstrand skuffede ikke. Den røde power hopper går med masser udtryk hele turen, og ligner bestemt en vinder fra start til slut, selvom der momentvis er lidt spændinger på tøjlen til højre. 

Franklin og Severo leverer deres bedste tur sammen til dato. Super timing fra Severo hele vejen, hvor man tydeligt fornemmer at parret kender hinanden rigtig godt nu. Franklin går en top spændstig tur med højeste kvalitet i trav og galop, mens den sidste afspændthed endnu mangler i skridten.

Jan Møller Christensen og den store velgående Fürstenball søn giver et flot billede af harmoni. Den store smidige vallak reagere lydigt på alle signaler, og formår trods de store bevægelser også at komme tilbage. Nydelig ridning og happy athlete.

6 års

Betina Jæger og Esperance kom så og sejrede. "Kilder" havde fortalt at parret var skarpe, meget skarpe. Og de skuffede ikke. Esperance går men flot bæring og afskub frem til en konstant hånd, og med lukket og velskummende mund. Som en af de få ekvipager i dagens 6 års klasse sad changementerne også lige i skabet. 

Også de efterfølgende placerede viser rigtig god form og takter, med kvalitet. Nr. 2 Coco Chanel går en ubesværet tur, ligesom hingsten Placido Domingo er flot i formen hele vejen. Slæbækgårds Santino og Michael Søgaard viser en harmonisk tur, hvor Santino´s klare top gangart er traven. Også her konstant form med lukket velskummende mund.