Helgstrand Dressage sørgede for at overlæggeren blev sat højt

6 første placeringer i 4 års klassen til Helgstrand Dressage

En lang dag med generelt høj kvalitet i toppen af alle 3 årgange, og med klar suverænitet fra Helgstrand Dressage i 4 års klassen, hvor pladserne fra nr. 1 til 6 var i nordjysk favør. Kombinationen af rigtig god ridning og høj kvalitetsheste gav også tydelig udslag på pointtavlen.

Dog blev det en lettere ophedet pointtavle til dagens vinder af 4 års klassen med et rent 10-tal for trav. Super udtryk og power i traven, men endnu mangler den allersidste i øgningerne, hvor Rockson bliver tydelig meget bred bagunder. 

Dagens "misser" i dommerburet var klart hoppen Liva Enshøj redet af Emma Ahlberg. En hoppe som giver et flot og op-ad-bakke billede i både trav og galop med masser af power, og med en god skridt. Momentvis får Emma måske givet lidt lovlig gas, men stadig i god balance. Bestemt en topplacering blandt de direkte finaledeltagere, men istedet må parret taget turen via 2. kvalifikation imorgen.

Se dagens nr. 7 (første ikke Helgstrand Dressage hest) China Skovvang.