Anna Kasprzak og Donnperignon skarpest i dagens World Cup Grand Prix

Skønt at se Danmarks bedste ekvipage i skarp form

Efter sommerens meget uheldige exit fra EM i Aachen, var det skønt at se Anna og Pepe tilbage i flot form. Skønt at se Donnperignon topmotiveret - men uden tvivl smitter hest og rytter jo af på hinanden.

Parret leverede en fejlfri tur, og timingen er super flot. Pointmæssigt var det ikke helt på niveau med ekvipagens normale score, men alligvel nok til at holde de skarpeste hollandske konkurrenter Edward Gal med Glock´s Voice og Hans Peter Minderhoud med Glock´s Romanov.

Edward Gal var efter sin tur godt tilfreds med Voice, selvom der stadig var plads til forbedringer. Under vejs med et par mindre uoverensstemmelser, som mest af alt var spændinger som gav uro i bl.a. paraderne. 

Hans Peter Minderhoud var rigtig glad for at have Glock´s Romanov med tilbage på banen efter et års pause. Og ikke mindst var han glad for at Romanov var med ham hele vejen, og leverede en fejlfri tur. Det der kendetegner Minderhoud og imponere er, at Minderhoud´s timing er i top og hans evne til at udnytte "hele banen". Erfaringen er man ihvertfald ikke i tvivl om.

Se resultatet af klassen her.