De øvrige danske World Cup ekvipager

Dagens første danske ekvipage var Daniel Bachmann og Blue Hors Hotline. Parret leverede en god tur. Flotte serier med masser af energi og god kvalitet. Piaffeturene mangler lidt mere energi og spring af jorden, men som Daniel også erfarede spillede stemningen i arenaen også et puds. Ekvipagen efterlader et meget harmonisk billede.

Debutanten i World Cup sammenhæng Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy var ventet med spænding. Desværre blev parrets tur med mange spændinger. Som Cathrine efterfølgende kunne fortælle var det storskærmene som skabte panik hos Cassidy. En oplevelse som Cathrine desværre havde erfaret tidligere til EM et år. Men når det er sagt, så manglede kvaliteterne hos Cassidy bestemt ikke. Super flotte piaffe ture med masser af aktivitet og på stedet, og derudover mange andre kvaliteter som man kun kan glæde sig til at se meget mere af.

Alibi D og Sidsel Johansen var klar til start efter deres gode internationale debut i England i sommer. Desværre var parret ikke helt enige om dagens opgaver, og spændingerne viste sig mest i manglende villighed i piaffeturene. 

Fabienne og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein kommer flot fra start og får vist en rigtig god første passage/piaffe/passage tur. I overgangen fra den samlede skridt til passage mener Fabienne tilsyneladende at det ikke skal være sådan og slå istedet fra. Men målrettet og fast besluttet får Fabienne lavet den efterfølgende piaffe. Der fra levere parret en fejlfri tur resten af vejen.

Jojo AZ og Agnete Kirk Thinggaard er tilbage i flot form efter en lang stævnepause. Rigtig god tur blot med en lille fejl i slutningen af zig-zag galoppen, og den første pirouette hvor Agnete ser ud til at få redet lidt for meget tilbage. Men parret viser en flot tur i god harmoni og uden spændinger.