Verdens mest vindende dressurlegende kommer til Herning 2016

Torsdag aften til Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, bliver med en ganske særlig gæst i 2016-udgaven af den traditionelle clinic aften præsenteret af Skagen Fondene.

Verdens mest vindende dressurrytter gennem tiderne

46-årige tyske Isabell Werth er en levende legende. Isabell brænder helt igennem hver gang hun rider ad midten. Ingen vil det så meget som Isabell - "you have to ask yourself - how much do you really want it?" - det ligner bestemt ikke et spørgsmål som Werth behøver stille sig selv. 

At få lov til at udleve sin passion er jo i sig selv "en gave", men for Isabell Werth er man ikke i tvivl om at hendes passion også er hendes liv.

Werths karriere blev for alvor skudt igang tilbage i nytåret 1986 hvor Dr. Uwe Schulten-Baumer tilbyder Werth at hun må ride hans heste. Derfra går det stødt fremad og i 1992 deltager Werth til OL for første gang med Schulten-Baumers hest Gigolo FRH.

Sideløbende med starten på dressurkarrieren bliver Isabell Werth uddannet som advokat, og fra 2001 - 2004 arbejdede Werth som advokat i firmaet Karstadt AG.

I slutningen af 2001 går Werth og Schulten-Baumer hver til sit, og med Madeleine Winter-Schultze og hendes mand Dietrich Schultze starter et samarbejde som i dag også er grundstammen i Werth´s international succesfulde trænings- og konkurrencestald.

Programmet for clinic´en 

Det endelige program for torsdag den 17. marts 2016 er endnu ikke 100% fastlagt, men der er ingen tvivl om at Isabell Werth vil give både tilskuere og deltagere en helt ekstraordinær oplevelse.

Du kan sikre dig en billet allerede nu via linket her - en oplagt julegave idé til din bedste heste ven/veninde.