Kan det danske team også regne med Anna og Donnperignon til OL i Rio?

Anna Kasprzak og Donnperignon er Danmarks absolutte topekvipage, og selvom Donnperignon er 16 år i år, og som så småt går ind i sit internationale konkurrence "efterår", er han stadig top fit og motiveret til opgaverne.

Omkring Donnperignon´s alder er Anna naturligvis bevidst over hans "dåbsattest", men hun fortæller samtidig, at hun lytter rigtig meget til hans motivation ved hans daglige fitness program, udover han naturligvis bliver løbende kontrolleret fysisk, og her viser Donnperignon endnu ingen aldersbetingede tegn. 

OL 2016?  

Med de nyligt indhentede World Ranking point i Odense, ser det lige nu ud til at Danmark måske får mulighed for at stille hold til OL i Rio, og det bringer naturligvis spørgsmålet op til Anna: 

"Vil du ride Donnperignon i Rio næste år, hvis muligheden byder sig?." Og til det spørgsmål er Anna helt klar i både blikket og stemmen, "ja det vil jeg meget gerne!".

Det er jo ikke nogen hemmelighed at Donnperignon sammen med sin tidligere rytter havde en "dårlig" tur til WEG i Kentucky i USA, hvor rygterne fortalte at Donnperignon ikke var god til at flyve. Men reelt var grunden til den manglende top performance til WEG i Kentucky nok desværre nærmere, at Donnperignon allerede inden afrejsen ikke var helt på toppen - så tingene har jo derfor en naturlig forklaring. 

Om turen går til Rio 2016 afhænger jo af flere faktorer, men først og fremmest er det Donnperignons fitness som bliver afgørende, og dernæst er flyveturen jo også en udfordring som teamet vil forsøge at løse optimalt. Med invitation til CHI Al Shaqab i Doha som Anna tidligere har takket nej til, håber hun i år endnu engang at få en invitation, og her vil teamet bruge turen til at "teste" Donnperignon på en lang flyvetur.

Så turen til Doha vil blive alt afgørende for om det forhåbentlig danske team kan regne med Danmarks stærkeste ekvipage Anna og Donnperignon til OL i Rio.