Oldenburger hingstene klar til kåring (videoer)

19. til 21. november er de unge udvalgte hingste klar til kåring i OLD Vechta

H2R har jo allerede haft lejlighed til at præsentere nogle af hingstene, da Christian Springborg jo havde lagt vejen forbi forbesigtigelserne i to dage. Se nyhederne fra de to dage - link 1 og link 2

Lige nu er kollektionen ved at bliver uploadet, og ved et kig på de videoer som er tilgængelige springer Benicio sønnen med katalog nr. 37 mest i øjnene. Nyd ham også som føl herunder.

Desværre er der kun en enkelt hingst fra longeringen hvor man får lov at se galoppen også. Det er hingsten med katalog nr. 58 e. Fürst Wilhelm / Ron William, som iøvrigt var top pris til elitefølauktionen i 2013, hvor han blev solgt for 100.000 euro.

Også Lodbergen hingsten efter For Romance / Dimaggio ser ud til at bringe noget ekstra med. Desværre er videoen midlertidig slettet igen. Men nyd istedet videoen fra elitefølauktionen i 2013.

Generelt en rigtig god kollektion, men ligesom hos HANN hingstene er der også en del hingste som man egentlig kunne sætte i kategorien over rigtig gode rideheste - uden at være stjerner hverken som hingsten eller rideheste.

Sezuan har fået 2 hingste udtaget - se videoerne herunder.

Se den foreløbige video kollektion her. 

2 Sezuan hingste er udtaget