Maastrict CDI3 Grand Prix med 9-årige Bonzanjo og Diederik van Silfhout som vindere

Nr. 1 - Bonzanjo NED

Skønt power udtryk og form i travturen. Lidt upræcist parade med tilbagetrædning. Let spænding i den første piaffe. Flot udtryksfuld passage med god elevation. Skridten ikke med 100% klar takt. Gode serier. Spændinger i zig-zag galoppen. God kvalitet i pirouetterne. God sidste midterlinie.

Nr. 2 - Favourit GER

God start med dejlig rytmik og balance. Parade med tilbagetrædning lidt tidlig men god. Super timing til den første piaffe, lidt forsigtig men med god overgang ud. Store flotte serier med udnyttelse af hele banen. Begge pirouetter mangler den sidste balance og fin timing. Sen overgang til samlet trav ved M. Lille taktfejl i øgning. God slutning ad midten med flydende overgange ind og ud af piaffen. Det klær den unge rytter med tophat!

Nr. 3 - Zippo NED

Kommer godt fra start, traversader kunne man godt ønske sig lidt mere bløde og naturlige i formen. Parade med tilbagetrædning hvor Zippo spænder lidt imod i tilbagetrædningen. God timing til den første piaffe hvor Patrick lader ham glider let fremad. God afspændt skridt. 2. piaffe tur god. God kvalitet i serierne, hvor man godt kunne ønske sig den sidste frihed op i luften. Gode pirouetter, hvor den sidste er i super god balance. God finale ad midten.

Nr. 4 - Rubin Al Asad GBR

Lara Griffith som er ansat hos Bechtolsheimer, får ligesom tidligere ansatte også muligheden for at samle international erfaring på Grand Prix niveauet. Rubin Al Asad er ikke den mest naturlig smidige hest i feltet, men Lara får redet præcist, sidder nydeligt og indvirker diskret, det tæller alt sammen i den rigtige retning. Indtil galop pirouetterne en fejlfri tur, men det virker umiddelbart som om Lara et øjeblik har mistet tråden da hun vender ad midten til den første pirouette, hvor hun rider frem og får lavet et changement, må stoppe op, spring and og lave pirouetten næsten ved X. Flot udtryk i passagen på den sidste midterlinie.

Nr. 5 - Rainbow Dancer NOR

Super skønt og meget udtryksfuld trav tur, flot rytme og balance i traversader. God parade med tilbagetrædning, hvor Anne Lene giver tid. God første piaffe/passage tur, hvor Rainbow sidder flot i piaffen og med gode overgange. Lidt uro i overgang op i passage fra den samlede skridt. Lidt spændinger bagi i toer serien. God balance i zig-zag. I etterne bliver nogle af changementerne med samlede bagben. Skøn kontrol i pirouetterne. Lidt spændt sidste piaffe med få trin.

Se resultatet af klassen her.