Ingen kommer i nærheden af My Lady og Mikala

CDI-W kür sejr i dag med 77,975% 

My Lady og Mikala Gundersen fortsætter deres succes på "hjemlig" grund i USA. I øjeblikket må konkurrenterne generelt bare kæmpe om de sekundære placeringer.

Igår vandt parret World Cup Grand Prix klassen med 72,24%. De kommer jo med deres dobbelt sejr og personlige bedste i Grand Prix fra CDI-W i New York, Saugerties.

Top motiveret ekvipage

My Lady går med masser af power og udtryk hele vejen. Den frie trav bliver en smule hektisk og ikke helt balanceret. I starten af den første etter serie, starter parret lige med en toer først, men Mikala gentager serien senere uden problemer og masser af power. Skridten turen bliver i den samlede skridt lidt mekanisk, mens den sidste 100% afspændthed mangler i den frie skridt. Mikala´s timing er i top da hun istedet for tydelig uro vælger at starter galopturen et par "musik takter" inden overgangen til galop. Den sidste overgang til trav kniber det med at få helt på plads og Mikala må sidestille My Lady lidt for at fange traven. Turen byder på flotte passage og piaffe ture, smidige traversader, gode pirouetter og høj kvalitet i serierne. En sejr på 77.975%.

Endnu en indbringende weekend for parret som alle gerne vil slå. Samlet præmiesum 5.850 USD = 38.900 dkr.