Young Rider Europamesteren 2015 ny i stalden hos Agnete Kirk Thinggaard

Til weekendens landsstævne i Herning debuterede Agnete Kirk Thinggaard på den 10-årige hoppe Walkuere e. Romanov / Donnerschwee. Parret blev nr. 3 i Prix Sct. Georg, vandt MA1 og blev nr. 2 i MA2. Ekvipagen har blot været sammen i en måned.

Den udtryksfulde og velgående hoppe er ikke "miss no name". I sommer vandt hollandske Dana van Lierop og Walkuere individuel guld samt sølv i kür til Europamesterskaberne for Young Riders i Vidauban.

Om Walkuere fortæller Agnete: "Jeg faldt for hende fordi hun har en uudtømmelig mængde power! Hun er fuldstændig fantastisk med sit gåpåmod, sin iver og sit skønne, ukomplicerede sind! Og så er hun kernesund og med den kvalitet man altid leder efter. 

Vi skal træne og øve os - der er langt til perfektion, men aldrig før har jeg haft en hest med den power! Jeg har bare lyst til at stor smile hele vejen rundt inde på banen! Hun er for sej!"

Indtil vi får Agnete og Walkuere at se, må vi nyde sommerens individuelle kür sølvvinder fra Europamesterskaber for Young Riders.