De danske ungryttere udmatchede konkurrenterne

De danske ungrytter ekvipager i toppen af feltet leverede flotte ridt

Dagens vinder Kano og Maja Andreasen viser en overbevisende tur. Starter skarp ud med super flot indridningsparade og direkte frem i samlet trav. Hele turen frem til en rolig og stabil hånd. I den 2. skridtpirouette mister Kano et enkelt trin rundt. Rigtig god fri skridt med god overtrædning. Galoppirouetterne kunne godt være lidt mere samlede, men med god forberedelse frem mod selve pirouetten. I 4´er serien indløber der en fejl, mens 3´erne er rigtig gode. Den sidste frie galop bliver lidt for forsigtig.

Alexandra Sørensen og Camiro Mandø leverer også en super flot tur. Flot power og bæring i traven - hele vejen i en flot og ubesværet form. Til en start har Camiro lidt store øjne rundt langs hegnet, men efterhånden som turen skrider frem koncentrerer han han sig rigtig godt om jobbet. Gode pirouetter og flotte serier.

De næstplacerede danskere med fejl som koster dyrt

Fælles for nr. 4 og nr. 5 i klassen som er Capriciella med Anna Zibrandtsen og Brizard med Marie Skov Olesen, er at de begge får lavet et par ikke så vellykkede galop pirouetter, som jo begge tæller dobbelt.

Se resultatet af klassen her. Og se twitter om de øvrige danskere til højre på nyhedsmenuen.