Dressuren er startet til JBK

Juniorklassen med generelt god kvalitet og få tekniske fejl

Et felt med 17 startende ekvipager, heraf 6 danske ekvipager. Dagens vinder er hollandske Esmee Donkers med hoppen Zaffier e. Painted Black. En udtryksfuld hoppe som går med god bæring og sving hele vejen, og specielt flotte øgninger. Konstant kontakt og god form. Billedet kunne have været endnu skarpere, hvis hoppen havde haft mere power og tryk fra bagbenene. Men meget flot rytteropstilling og fine hjælpere. Fortjent sejr med 72,162%.

Nr. 2 og nr. 3 med danske ekvipager

Set fra sidelinien så det ud som om den belgiske dommer ved H Jacques Van Daele havde den mest rigtige placeringsrækkefølge, nemlig med den danske ekvipage Anne Mette Lyager og Brandtoftes Sjubell placeret som nr. 2. Anne Mette rider frisk til hele vejen og viser Sjubell i en flot lukket form, og derudover går Sjubell med et super dejligt udtryk med spidsede ører hele vejen. Selvom der er et par mindre uoverensstemmelser bl.a. med galop i overgangen fra skridten til trav, så er ekvipagen dagens eneste som formår at ride flot frem i galopturen, og holde både bæring og balance på plads.

Nr. 2 bliver Rafaella K med Camilla Andersen i sadlen. Frisk tempo i god balance, men momentvis kunne man godt ønske sig lidt mere samling. Den første skridt pirouette mistes den rene skridt takt i vendingen, og den afsluttende parade bliver noget brat og på forparten. 

Laura Hviid og Denzel tager den sidste placering som nr. 5. Skønt at se en hest med let skummende og rolig mund præsenteret i en flot form. Korrekt tur lige med undtagelse af den 2. diagonal i galoppen, hvor Denzel byder på et par ekstra changementer.

Se resultatet af klassen her - og se også løbende twitter om de øvrige danske ekvipager.