Svenskerne klar med ny international stjerne ekvipage

National debut med 76,45% i Grand Prix siger vidst det hele

Man skal debutere når man er klar!

27-årige svenske Juliette Ramel og hendes 9-årige vallak Buriel K.H. e. Osmium/Krack C sparkede for alvor døren ind til Grand Prix med aftenens nationale debut sejr i Ermelo med 76.45%.

Der er ikke så meget at sige om turen, udover et super flot, harmonisk og elegant billede med høj kvalitet. Buriel går alle 3 gangarter med høj kvalitet og super flot smidighed, som tydeligt ses i bl.a. traversade og passage. Og så er der lige de 2 ekstra "gangarter" i Grand Prix turen som hedder passage og piaffe, som også sidder i skabet, på den måde at forstå at vinkler, rytmik og kvalitet er i top, og så sidder de tilhørende overgange også der hvor de skal.

Ekvipagen trænes til dagligt af GLOCK træner Nicole Werner. Juliette startede sin karriere med at ride hos Pether Markne, og fik via Patrik Kittel kontakt til Nicole Werner.

Som dansker kunne man godt få tanken; "Hvor mange top Grand Prix ekvipager har svensker egentlig brug for?" 


Emmelie Scholtens og Apache slutter som nr. 2 med 71,65%. Flot trav tur, lidt spændt skridt og fejl i slutningen af etterne hvor de sidste to ettere kommer med et ekstra galop spring mellem. Den sidste overgang til trav udebliver indtil ekvipagen næsten er midt på diagonalen.

Intermediaire I sejr til Charmeur og Madeleine Witte-Wrees med 74,61%. Den store hingst er ikke helt kontrollerbar hele vejen (bliver momentvis stærk og ikke helt koncentreret, men øvelsesmæssigt stærk.