Sejr til Weihegold OLD og Beatrice Buchwald

Stævnet i Oldenburg var i dag klar med CDI4 Grand Prix med 16 startende ekvipager.

På papiret lignede det en top med Weihegold og Beatrice Buchwald, og de skuffede bestemt heller ikke hverken publikum eller dommerne.

Det en nydelig harmonisk ekvipage hvor tingene ser lette ud og Weihegold går turen generelt uden spændinger, men med høj spændstighed. I den første øgning indløber der en lille taktfejl, men derfra er det en velpoleret og veldisponeret tur, hvor det er tydeligt at parret bl.a. har lagt sidste starts lidt rodet zig-zag galop bag sig. 

Dagens nr. 2 Burlington giver et generelt lidt presset billede, på den måde at forstå at initiativet hele turen ligger hos rytteren Charlott-Marie Schürmann.

Placeret som nr. 3 er den ekstremt flot travende Devereaux med Carola Koppelmann. Desværre sætter parret en del point til i galoppen, ikke pga. fejl men generelt er kvaliteten af øvelserne på et noget lavet niveau end i traven. 

Lisbet Seierkilde og Raneur har lidt kvalitets problemer i piaffen og pirouetterne og det koster i det samlede regnskab. Parret slutter som nr. 12 med 66.800%.

Se resultatet af klassen her.