Dag 1 til OLD hingstekåringen i Vechta

Der var tæt besat på langsiderne til førstedagen til OLD kåringen til præsentation af hingstene på fast bud. De skarpe øjne både indenfor hegnet og udenfor hegnet var klar til at fange hvert et trin fra de unge hingste. Publikum var pakket godt ind og lignede bestemt ikke nogen som synes den oplevelse var for kold.

På slaget 13.00 var kåringskommisionen klar til først at springhingstene og herefter dressurhingste på fastbund i Vechta.

Umiddelbart svært at bedømme de unge hingste ud fra livestreamingen på fast bund, men alligevel synes følgende hingste at springe i øjnene: Katalog nr. 37-Benicio, 41-Charmeur, 47-Desperado, 54-Foundation, 57-Fürst Romancier, 66-Sir Fidergold. 

Eftermiddagens longering

Nr. 37 - bevæger sig let og ubesværet med god selvbæring og god skulderfrihed i både trav og galop. Taktfast skridt som pt. savner den sidste smidighed over ryggen.

Nr. 41 - lidt hektisk i traven og mangler balance i galoppen. Skridten er ikke marcherende.

Nr. 42 e. Damsey/Florecio - dejlig løs i kroppen i alle 3 gangarter med flot front. Har lidt svært ved at koncentere sig om opgaven. 

Nr. 47 - flot rideheste model. Bevæger sig naturligt, men mangler mere x-faktor og power fra bagbenene. 

Nr. 53 - e. For Romance/Dimaggio - skarpe bagben og flot form med godt hingsteudtryk - kunne godt bære lidt flottere med i fronten.

Nr. 57 - super model, med let bevægelsesforløb. Desværre "glemte" kameramanden nærmest hingsten til præsentationen, så det var ganske få klip man fik med.

Nr. 66 - generelt på forparten.

Nr. 58 - Fürst William/Ron William - naturlig smidighed, men mangler lidt mere naturlig power.

Nr. 60 - Fürstenball / Don Crusador - meget tiltalende hingst med 3 gode gangarter.

Nr. 54 - langbenet og moderne med god bevægelse og power.

H2R konklusion:

Nr. 37 e. Benicio/Sir Donnerhall/Rubinstein ligner klart en fløjhingst.