De to 7 års KWPN hingste Dream Boy og Dorado

Begge hingstene var til start i går i Ermelo i Prix Sct. Georg

Fælles for de to hingste er at de begge har 3 rigtig gode gangarter uden svagheder. Med alderen og arbejdet ligner det at Dream Boy er på vej til at få den skarphed som man ønsker sig, mens Dorado stadig "kæmper" mod at bliver meget snæver i formen.

Dream Boy e. Vivaldi / Ferro med Gerdine Maree vinder klassen med 73,62%. FIot form og balance hele turen. Gode skridt pirouetter og sætter sig flot ind galop pirouetterne. I serierne bliver Dream Boy lidt pirrelig for schenklen under vejs. 

Dorado går i god balance og med flot udtryk i traven, momentvis noget kort i halsen. Den ene skridt pirouette mangler et enkelt trin, og i serierne kniber det lidt med at holde changementerne helt gennemsprungne til højre. Ekvipagen slutter med 73,49%.