Power sejrer over smidighed og løsgjorthed

Inden starten af dagens World Cup Grand Prix fra Stuttgart havde H2R en top 3 der hed: Delgado, Don Johnson og Arlando

En skarp formkurve fra spanske Beatrice, men en garanteret altid skarp Isabell efterfulgt af en normalt altid fejlfri Arlando, det var udgangspunktet for dagens top 3 tip.

Beatrice Ferrer-Salat og Delgado var igen klar til at stå øverst efter dagens World Cup Grand Prix i Stuttgart. Parret starter godt ud, men den første traversade til højre bliver rytmisk ikke helt flydende. Idag fungere overgangene ud af piaffen heller ikke 100% hver gang, ligesom den tydelig manglende smidighed og løsgjorthed i siderne, kommer til udtryk i traversader i både trav og galop samt pirouetterne. Et billede som dommerne heller ikke kan undgå at se i deres bedømmelse af ekvipagen.

Don Johnson og Isabell Werth var bedst i dag

Eneste lille ting var at Don Johnson springer i galop i slutning af den første øgning - der fra en fejlfri tur, hvor smidigheden klart burde have sejret over Delgado i dag.

Unee og Jessica vil stadig lege med i toppen

Umiddelbart havde man måske set ekvipagen lidt på "tilbagetog", men det var bestemt ikke det indtryk de gav i dag. Unee er ikke set lettere for hjælpere end i dag, og specielt i piaffe og passage turene virker tingene bare ekstra lette. Parrets fælles udfordring er stadig at få pirouetterne til at sidde rigtigt i skabet, i balance og korrekt rytmik. 

Arlando og Diederik smed en "podieplads" væk i deres første pirouette, hvor Arlando falder i trav umidddelbart inden.

Valentina Truppa og Eremo del Castegno var tilbage i flot form for første gang efter Valentinas uheld med en hest i lille tur i sommer. Altid skønt med et vellykket comeback.

Rikke Svane og Finckenstein smider værdifulde point væk i serierne

Med fejl i begge serier som er med dobbelt koefficient bliver det svært at følge med pointmæssigt, men alligevel slutter parret med 69,1%. Parret viser ellers god smidig form med dejlig go.

Se resultatet af klassen her.