Få high-lights til eftermiddagens "Alt Hengst Parade" i Vechta

De mest interessant hingste kunne tælles på en hånd

Umiddelbart når man sidder og følger et 4 timer langt program med kårede OLD hingste, er forventningerne om mere topkvalitet nok velbegrundet.

Men skåret helt ind til "benet", så var der Fürsten-Look med Isabell Freese i sadlen som præsenterede varen på flotteste vis (se video nederst i nyheden her). Derudover var der Dante Weltino med Therese Nilshagen som også modtog VTV-prisen (bedste sportshingst i 2015).

Om weekendens OLD kåring fortæller Lone Bøegh Henriksen (HP Horses): "Det har været nogle dejlige dage. En præmiehingst (For the Future) og en Hauptprämie Sieger (Fürsten-Look). Det var en drøm der blev til virkelighed."

Danmark møder Holland - de afsluttende to DV hingste efter Zack

Man gemmer som regel det bedste til sidst, og derfor kunne publikum også godt rette sig op i sæderne da herren i den lysegrå kjole entrerede på den mørkebrune Dansk Varmblods hingst Glock´s Zonik.

Det giver bare et show som Alt Hengst Parade et helt særligt løft, når en af verdens absolut bedste ryttere viser en af sine fremtidsheste for publikum. Edward Gal viser Zonik med største skarphed og publikum elsker det. Flot passage, super serier, pirouetter, ekstraordinær trav kvalitet og rigtig god skridt.

Dorothee Schneider havde forladt CDI-W stævnet i Stuttgart i eftermiddag med privatfly, for at vise den dobbelte verdensmester Sezuan frem for publikum. Sezuan er imponerende, også selvom han i dag giver et momentvis lidt uroligt billede.

To hingste som dansk avl og Dansk Varmblod kan være stolte af, og som begge er i de bedst mulige hænder for fremtiden.