Personlig international rekord til Agnete og Jojo

Dagens World Cup Grand Prix klasse var endnu engang "hemmelig". Endnu engang fordi svenskerne nærmest har tradition for, at de helst ikke viser noget via livestreaming. Men til stævnet her ser det umiddelbart ud som om, at det er World Cup dressuren som nærmest er eneste konkurrence, som publikum udenfor arena ikke har mulighed for at følge.

Toppen uden tekniske fejl

Et kig på den individuelle pointgivning for de topplacerede ekvipager, vidner om at det var en klasse med høj teknisk kvalitet = ingen tekniske fejl blandt de 8 placerede ekvipager. Blot et enkelt 4-tal hos Agnete og Jojo i deres toer serie.

Agnete og Jojo er top klare til morgendagens World Cup Grand Prix kür

"Jeg havde en fuldstændig fantastisk tur på Jojo i dag. Han var der 110% for mig og gjorde alt hvad jeg bad ham om. Jeg havde mit livs ridetur og satte ny personlig rekord i Grand Prix.

Vildt flot arena med skøn atmosfære, og et virkelig godt og veloplagt publikum. Det var virkelig sjovt og fedt i dag - glæder mig allerede rigtig meget til i morgen, elsker at ride kür og især efter en god Grand Prix," slutter Agnete Kirk Thinggaard.

Hans Peter Minderhoud dagens skarpeste hollænder

Glatte 77% og på papiret en super flot tur, var nok til at Hans Peter Minderhoud og Glock´s Flirt kunne holde landsmanden Adelinde Cornelissen og hendes 18-årige Parzival bag sig. De to svenske dommere vurderede Parzival´s tur til hhv. blot 73% og 74%, mens Susanne Baarup havde ekvipagen på 80% og Fourage og Judet vurderede turen til 78%.

Hasse Hoffmann og Daniel Bachmann i bundet af feltet

Hoffmann og Heslegårds Rismon slutter med 65,760% som nr. 17 ud af de i alt 20 startende. Parret har tekniske fejl i begge serie.

For Daniel Bachmann og Loxana skulle dagens tur desværre stå i "stor skærmens tegn". Som Daniel fortæller efter turen var Loxana skrækslagende for stor skærmen og det ødelagde store dele af turen. Parret slutter sidst i klassen. "Da jeg var færdig, kunne jeg mærke at hun ligefrem rystede af skræk", fortalte en skuffet Daniel Bachmann fra Stockholm efter turen. 

Se resultatet af klassen her.