Debutanten holdte 51 konkurrenter bag sig

2. del af World Dressage Masters Grand Prix klassen var med flere af de erfarne internationale ekvipager, men ingen af dem formåede at gå forbi gårsdagens internationale debutant Zanardi og Hans Peter Minderhoud. 

Bedste dansker blev Anne Van Olst med Vorst. Parret leverede en stærk tur uden fejl. Momentvis med lidt spændinger, så bestemt en ekvipage med meget større pontentiale end pointtavlen viste i dag. Ekvipagen slutter flot som nr. 6 med 70,100%. Sammen med Zihdane bliver Anne placeret som nr. 15 med 68,280%.

Helene Melsen og Aston Martin slutter som nr. 14 med 68,380% - umiddelbart lidt for skarp en bedømmelse til en god præstation som flyder godt fra start til slut. Kunne godt have været en top 10 tur. Lidt ubalanceret zig-zag hvor der indløber en lille fejl, ligesom changementet efter den frie galop desværre heller ikke er rent. 

Se resultatet af klassen her - og fang op på twitter om nogle af de erfarne internationale ekvipager.