Fløjhingst i Redefin efter Fürst Heinrich

Det klinger lidt hult når man vælger at udnævne en fløjhingst med en faderhingst som har været død i 10 år - er det ikke et skridt tilbage for avlen?

Er det så vigtigt at have Fürst Heinrich direkte som far, han virker særdeles udemærket i nutidens avl som både farfar og morfar, og hvis man tager et skarpt kig på dagens fløjhingst, så er det ihvertfald ikke de indundergribende bagben og en stærk overlinie. Måske er kåringskommisionen i Redefin blevet grebet af For Romance og Fasine stemningen, da hingsten her har samme mor som de to berømte ældre søskende. 

3 andre hingste

Blandt præmiehingstene var bl.a. katalog nr. 11 e. For Romance / For Compliment / Sandro Hit og katalog nr. 72 e. Don Olymbrio / Rubin-Royal / Donnerhall. Begge hingste værdige til titlerne, førstnævnte med ekstra udstråling. Desværre manglede hingsten med katalog nr. 22 e. Zonik / Depardieu / De Matin, som klart var en hingst med både bevægelse, lethed og format.

Se listen over de kårede hingste her.