Kom og ønsk Fürsten-Look, Vitalis, Dragon Hill og For the Future god jul hos HPhorses

Nyhed på HP Horses

Lørdag den 19. december kl. 13.00 åbner vi stalden hos HPhorses for en fremvisning af hingstene i dagligt arbejde, hopper under rytter samt 2 års hopper ved hånd.

Vi byder på gløgg og æbleskiver samt en præsentation af stutteriets heste og planer for fremtiden. Her vil være lejlighed til at se alle ungheste og få en snak med medarbejderne fra hingstestation Paul Schockemouhle og vores egne medarbejdere.

En af Danmarks dygtigste dressurdommere Susanne Baarup vil kommentere på hestene undervejs.

Per Springborg vil speake og kommentere på hestene i forhold til et avlsperspektiv.

Christian Springborg vil mønstre de 2 årige hopper.

Rose og Maria Falkner vil ride hopperne og Niels Therkelsen vil sørge for den praktiske afvikling.

Den 4 årige hingst Fürsten-Look e. Fürstenball x Londonderry er suveræn vinder af sin 30 dages prøve med 9,41 - vinder af Hannoveraner hingstechampionatet i Verden - vinder af det tyske Bundeschampionat for 4 årige hingste - hauptpræmiesieger 2015 i det tyske Oldenburg Verband.  Han vil blive redet af sin daglige rytter Isabel Freese.

Den 4 årige hingst Dragon Hill e, Damon Hill x Sandro Hit aflagde den bedste 70 dages test i 2014 og har opnået en række sejre og placeringer ved sine starter i 2015. Han vil blive redet af sin daglige rytter Anja Engelbart.

Den 8 årige hingst Vitalis e. Vivaldi x Dday er 2 gange finalist til UVM i Verden, samt vinder i dressur op til Intermedierre I. Han har 2 årgange i Tyskland, og er far til en række kårede hingste, top auktionsheste samt bundeschampionatsvinderen 2015 Victoria`s Secret. Han ligger på en 16. plads på det tyske dresurindeks med 157.

Den 2 årige præmiehingst For the Future er helbror til For Romance og Fasine og er efter Fürst Romancier x Sir Donnerhall x Don Schufro.

Derudover viser vi den 2 årige hoppe A la Fasine e. Apache x Fasine frem for hånd. Fasine er netop solgt for 1.300 mill euro på P.S.I. auktionen.

Den 2 årige Damiana e. Damon Hill x Fürst Romancier (mormor Weihegold OLD).

Den 2 årige Summertime e. Fürstenball x Friedensfürst. Hendes helbror Feel Good har netop aflagt 35 dages test i Dansk Varmblod med et resultat på 835 point.

Derudover viser vi guldmedaljehoppen Donna Silver, samt brilliantringshopperne Fürstin Weihe og Emperadora.

Tilmelding er nødvendig på lobh@hphorses.dk med angivelse af navn, telefon nummer og emailadresse i tilfælde af dårligt vejr.

Kilde: HP Horses