Foto og video klip af unghingsten Frontline fra CVL Horses som er udtaget til hingstekåringen i Herning

Når generne trænger helt igennem

Med et kig på stamtræet på hingsten Frontline e. Fürstenball/Zack/Carex avlet og ejet af Vivi og Christian Vang-Lauridsen, får man et helt klart billede af MMF-mormorsfar, nemlig hingsten Solos Carex. Billedet herunder viser en slående lighed med Solos Carex, som Vivi Vang-Lauridsen blandt andet også stod for uddannelsen af op til Grand Prix niveau, og som senere havde en succesfuld international karriere under svenske Tinne Vilhelmson-Silfvén. 

Photocredit: Horsenews

Photocredit: Horsenews

Our 2,5 years old stallion is selected for the stallionshow in Herning.He is by Furstenball Mf Blue Hors Zack

Opslået af CVL Selected Horses på 14. december 2015