Züchteradvent hos Lodbergen

Traditionen tro var det 7. gang at hingstestationen i går i Lodbergen åbnede dørene for publikum.

En god anledning til at vise de etablerede hingste, men samtidig også en mulighed for at vise nye hingste, og for første gang også nykårede hingste efter hingsten For Romance.

Hingstestationens klare top hingste er uden tvivl For Romance og Dante Weltino.

For Romance som rides af Kira Wulferding og til præsentationen kommenteret af parrets træner Wolfram Wittig. De skarpe bagben hos For Romance ser ud til at være et af hans varermærker hos afkommene, og når man ser hvordan han selv behersker kraft og balance i arbejdspirouetterne er det høj kvalitet.

Sidste hingst på banen var Dante Weltino sammen med Therese Nilshagen. Parret har gennem trekvart år arbejdet sammen med Klaus Balkenhol, og han var også klar med anvisninger til parret ved præsentationen. Ekvipagen er sammen kvalificeret til den kommende weekends Louisdor Preis finale i Frankfurt (ungheste GP finale).