World Cup Grand Prix klassen set fra dommer M

Danske Susanne Baarup sad også med i gårsdagens World Cup Grand Prix klasse i London.

Inden klassen startede havde dommerne naturligvis en snak om aftenens startfelt, og umiddelbart skulle vinderen måske findes i 2. halvdel af klassen.

Men efterhånden som klassens første ekvipage Dujardin og Uthopia begav sig frem i programmet kunne Susanne godt fornemme at her stod +7,5 i gennemsnit når turen var færdig, da der også var både 8-taller og et par 9-taller.

"Iøvrigt en rigtig god oplevelse at starte med vinderen, fordi der altid er snak om at det er sværest at starte først i klassen", fortæller Susanne.

Klassens nr. 2 Carl Hester med Nip Tuck havde Susanne Baarup egentlig som nr. 3, af den simple grund at hun ganske enkelt synes at øgninger var for konservative, hvilket også blev noteret på kritikken, fortæller Susanne.

Nr. 3 Hans Peter Minderhoud og Glock´s Flirt rider en tur med flot energi med bl.a. super sidebevægelser. Alt efter hvor man er placeret som dommer giver det et lidt forskelligt billede af piaffe turene, siger Susanne.

Tinne Vilhelmson-Silvén henter værdifulde point i piaffe og passage turene, ligesom også galopturen er med god kvalitet. Momentvis er der noget uro i munden. En tur uden fejl.

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ leverer en harmonisk og flydende tur lige indtil den første pirouette, hvor Jojo falder i trav og det bliver desværre dyrt.

Anders Dahl og Wie Atlantico viser god kvalitet i trav turen med tilhørende piaffe og passage. I galoppen kniber det lidt med at changementerne til venstre er helt gennemsprungne hver gang, siger Susanne Baarup.