CDI4 Grand Prix sejr til Dablino i Frankfurt

Dablino og Annabel Balkenhol laver et flot billede i den samlede trav og øgninger, passagen er regelmæssig, men man kunne godt ønske sige mere elevation. Piaffen er tøvende eller måske nærmere uenergisk, men de tilhørende overgange fungere godt. Den frie skridt er gyngende og på tæerne, men dommerne ser den alligevel til 14-14-13-13-12. Super flotte serier og i det hele taget en velafbalanceret galoptur. Fortjent sejr med 75,380%.

Weihegold og Beatrice Buchwald viser en super flot tur kun med en enkelt fejl i toer serien. Ellers en særdeles velafbalanceret og veltimet tur i en let og naturlig form. En meget harmonisk ekvipage.

Hubertus Schmidt rider ikke Imperio med helt hans vanlige stil. Det ser ud til at Imperio har brug for lidt mere støtte på tøjlen, end det Hubertus normalvis giver sine heste. Og det giver hos Imperio et meget mere stabilt og balanceret billede. Det er en powerfuld hingst, hvor det ser ud som om at det er vigtigt rytteren er på hele tiden, ikke for at drive på, men nærmere bare for at sidde til og understøtte. Masser af udtryk og flot timing er det overordnede billede. En eksplosiv overgang til galop og lidt spændinger under vejs, men igen er timingen på plads fra Hubertus Schmidt hele vejen.

Piaffe er ikke El Santo´s favorit diciplin, og i dag bliver desværre heller ikke med piaffe! Men alligevel er det stadig overraskende at se bedømmelser. Hvorfor ikke skille den reelle piaffe karakter fra overgangs karakteren? Set fra sidelinien er fakta at El Santo ikke piaffere, men derimod er overgangene på vej ind til "piaffen" og videre ud helt flydende og i balance.

Efter en længere stævnepause var Toy Story med Patrik Kittel tilbage i flot form. En enkelt fejl i etter serien og ellers med masser af udtryk og rytmik i travturen. Gode piaffe/passage ture, måske med lidt minimum piaffe trin.

Nathalie og Fabienne kommer rigtig fint fra start, og det er tydeligt at se at Nathalie har Fabienne foran sig helt fra start. Aktiv og regelmæssig piaffe og passage ture med gode overgange. Inden overgange til den frie skridt er der lidt uro på tøjlen. Anspringet til galop bliver voldsomt, og Fabienne var helst gået afsted selv, men Nathalie har hurtigt tingene under kontrol. En galoptur uden fejl og med generelt god timing. Bedømmelsen fra de 5 dommere hedder 67,840%, men med hhv. 69.2% og 69.4% fra H-Alonso og C-Eisenhardt. 

Se resultatet af klassen her.