Opvarmningsklasser giver fingerpeg om finaleformen

Selvom det er kun var opvarmningsklasser til hhv. Nürnberger Burg-Pokal finalen og Louisdor Preis finalen, så giver det alligvel vel et ret godt indtryk af konkurrenceformen. Det er selvfølgelig ikke alle ekvipager som benytter sig af muligheden for at ride opvarmningsklassen, så billedet bliver sikkert et lidt andet på finaledagen.

Nürnberger Burg-Pokal

For de rigtig morgenfriske var det starttid kl. 6.30 i Frankfurt i dag - og der var rent faktisk tilskuere i arenaen også!

Dorothee Schneider og Santiago e. Stedinger / Dacaprio var i super form til dagens Nürnberger Burg-Pokal kvalifikation. Ingen spændinger, men masser af spændstighed og kvalitet som lover rigtig godt for en spændende finale.

Placeret som nr. 4 i dag - feltets bedste hest, var vallakken Sandiego e. Sancisco / Davignon med Carola Koppelmann, en helt i særklasse dejlig hest i alle 3 gangarter, men masser af naturlig power og smidighed.

Louisdor Preis

0,5 point mere til Sönke Rothenberger med Cosmo end Isabell Werth med Emilio, det var forskellen i toppen af dagens ungheste Grand Prix. Cosmo tog sig indimellem et lidt skarpere kig på julemændene rundt om banen, og dagens piaffe ture var ikke helt i skabet som set tidligere. 

Emilio er super koncentreret hele vejen. Der indløber fejl i etterne og det koster dagens sejr. Super flotte piaffe og passage ture med lette og flydende overgange.

Dante Weltino og Therese Nilshagen bliver nr. 4 i dag. Parret bedste tur til dato. En fornøjelse at se den lethed som den powerfulde hingst går med. Top koncentreret om opgaven, og i det hele taget deres bedste tur hele vejen rundt.