Super sejr til Beatrice Buchwald og Weihegold OLD

Beatrice Buchwald stod selv for en super julegave, da hun i dag vandt Grand Prix Special klassen i Frankfurt i overbevisende stil med flotte og velfortjente 75,961%.

Parret leverede deres flotteste tur til dato. Turen var ikke blot fejlfri, men en super lethed hele turen, giver et fantastisk billede af harmoni. Lette hjælpere, flot opstilling og kvalitet i øvelserne giver en helt særlig oplevelse - helt sikker ikke kun for dommere og publikum, men også for rytteren.

Beatrice har de sidste par gange haft et par "smuttere" i serierne, men kunne i dag ride fra arenaen med hænderne over hovedet, og ved kortsiden var det også en først meget koncentreret Isabell Werth og senere en top begejstret Werth. 

Nyd det efterfølgende interview med en super ydmyg vinder.

Interview mit Beatrice Buchwald

Die Beiden sind einfach nicht zu stoppen in Frankfurt! Nach den Siegen im Nürnberger Burg-Pokal 2013 und im Louisdor-Preis 2014, gewinnen Beatrice Buchwald und Weihegold OLD den Grand Prix Special mit tollen 75,96 %! Auf Platz 2 kamen Hubertus Schmidt und Imperio und Platz 3 ging an Anabel Balkenhol mit Dablino FRH. Herzlichen Glückwunsch!

Opslået af ClipMyHorse.de på 19. december 2015

Se resultatet af klassen her.