17-årige Exquis Clearwater og britiske Charlotte Fry vinder U25 debut i Roosendaal

Selvom den modne herre Clearwater ikke har været i rampelyset de seneste år, så viser han i aftenens U25 Intermediare II klasse i Roosendaal i Holland, at han stadig både er top fit og samtidig også en særdeles rutineret herre.

Ekvipagen leverede en fejlfri tur i god form og balance. Flot passage, god første piaffe mens den næste bliver lidt uenergisk. Flotte serier og gode pirouetter. Charlotte sidder nydeligt og indvirker effektivt og diskret.

Det var selvfølgelig en glad og stolt træner Anne van Olst efter dagens sejr med hendes tidligere OL hest, som kan tilføje udover han er top fit, at han aldrig har haft en sygedag.

Den unge britiske rytter Charlotte Fry har været hos Anne og Gert-Jan van Olst i 1,5 år. Til dagligt rider hun 10-12 heste. "Hun er en lille rytter med et stort talent, og tilmed en sød og dejlig pige, som nok skal blive en stor rytter en dag", fortæller Anne van Olst.

Flere af dagens ekvipager havde det svært i den julepakkede intense arena.

Spanske Alexandra Barbancon havde hendes unge Johnson vallak Bolero med til start. Det ser ud til at være en hest med super kvaliteter, men dagens stemning blev under vejs for meget og det blev til flere snurre ture. Alexandra fuldførte turen til trods for de mange afbrydelser og valgte fornuftigt at opgive sin tur efter sidste midterlinie.