Suveræne Isabell Werth med hendes 9-årige Emilio i Louisdor Preis finalen

Der er ikke så meget at sige til Isabell Werth´s sejr med Emilio i dagens Louisdor Preis finale.

Tingene beskrives egentlig allerbedst ved at lytte til dagens "ring" kommentator Dr. Dietrich Plewa, dog med det lille men at den ekstra ordinære gode frie skridt ikke helt er dagens virkelige billede, her går Emilio stadig en smule kort/lang bagi, som iøvrigt ikke bemærkes hos nogle af dommerne i deres pointgivning.

Dagens nr. 2 Cosmo med Sönke Rothenberger var i lidt for meget "julestemning". Udsmykningen i arenaen synes under vejs at være lidt for meget, så det blev til et par ufrivillige snurreture.

Debut i Grand Prix for både hest og rytter

Når man følger turneringen og specielt finalen kunne man godt få tanken at dagens finaledeltagere måske alene skulle være heste som ikke var placeret internationalt til CDI4 stævne, eller noget i den retning. 

Ihvertfald synes det ikke helt reelt målbart når en ekvipage debutere i Grand Prix til finalen holdt op mod dagens vinder.

Dagens debutanter Therese Nilshagen og Dante Weltino gjorde en super flot figur. Den blot 8-årige power hingst medbringer det hele - inklusiv "ergiebigkeit" som er et af tyske Plewa´s meget anvendte udtryk, når han beskriver en hest som VIL være med HELE turen. Generelt et rigtig flot billede. Masser af power. Momentvis bliver den meget skarpe passage med lidt spændinger. Let og ubesværet piaffe. Falder bedre til i den frie skridt i dag. Masser af topkvalitet i galop pirouetterne som er centrerede og hvor Dante Weltino tager super vægt. Billedet galopturen mangler endnu at blive med det helt rigtige udtryk op ad bakke.

Juliane Brunkhost

Den nu forhenværende hingst Sieger Hit viste en rigtig solid tur i finalen. Parret er virkelig vokset sammen og Juliane har gjort et fantastisk arbejde. Parret er nu klar til at indtage den store Grand Prix scene.

Interessant at samme Juliane også havde flot succes med hingsten Benetton Dream i et par ungheste Grand Prix klasser inden han blev solgt til Tinne Vilhelmson-Silvén.

Se resultatet her.

Was ein Tag für Isabell Werth in Frankfurt! Erst sicherte sie sich mit Emilio souverän den Sieg mit 79,10 % im Louisdor-Preis und schloss gleich darauf mit El Santo NRW in der Grand Prix Kür mit einem erneuten Sieg an diese unglaubliche Leistung an! Im Interview verrät sie uns mehr zu ihren tollen Pferden und ihr Weihnachtsprogramm. Herzlichen Glückwunsch!

Opslået af ClipMyHorse.de på 20. december 2015