Sejr til Delauney og Kittel i World Dressage Masters Grand Prix i Mechelen

17 startende i dagens CDI5 Grand Prix klasse  

Klassens yngste og mindst erfarne hest den blot 9-årige Delauney e. Dr. Dolittle / Feinbrand vinder i flot stil sammen med sin erfarne uddanner og rytter Patrik Kittel.

Selvom Kittel selv betegner turen som stadig lidt "baby agtig", så er fakta at der for det første ingen tekniske fejl er, og for det andet er det overordnede billede en afspændt ung hest som øvelsesmæssigt er uden svagheder. Det er jo heller ingen skam at en 9-års Grand Prix hest har sine high-lights i piaffe, passage og pirouetter - det giver et ret godt indtryk af både nutiden og fremtiden. En vinder score på 74,640%.

Vingino og Tommie Visser er kommet igen med god styrke, dog er pointtavlen generelt noget over ophedet for ekvipagen i dagens tur. Hele turen er nærmest med håndbremsen trukket. I trav traversaderne mangler der klar rytme bagi, ligesom der i zig-zag galoppen mangler klar bløde gennemsprungne changementer i omstillingerne. Serierne mangler også smidighed over bagparten. Bestemt ikke en tur til et niveau på 71,5%, men mere korrekt i det niveau Susanne Baarup har ekvipage på 68,9%.

Derimod rider hollandske Katja Gevers med Thriller deres bedste tur længe - flydende og uden tekniske fejl. 

Se resultatet af klassen her.