Tæt top i formiddagens CDI-W Grand Prix fra Salzburg

Både Isabell Werth og Edward Gal viser skarpe ture hvor det er tydeligt, at de har timingen i top hele vejen.

Isabell Werth viser ikke helt samme billede som hendes bedste ture med Don Johnson, men stadig top interessant at følge når detaljerne også bliver krydret med et par kompromis her og der, og iøvrigt uden det giver fejl. Det vidner om den store rutine, som top ekvipagerne kan ride ad midten med. 

Edward Gal får mere og mere kontrol hele vejen med Voice - kontrol på den måde at forstå at de af og til uregelmæssige piaffe og passage trin nu er næsten elimineret helt. Passagen er regelmæssig med flot elevation, og piaffen er næsten helt ens bagunder - begge dele som giver et mere klart og ens billede. Ingen tekniske fejl, og det er tydeligt at Gal rider efter hvert eneste point hele vejen og har Voice foran sig i en god form. Desværre bliver afslutningsparaden med et "gakket" passage trin ind i overgangen og Voice topper op.

Placeret som nr. 5 i dag, men egentlig med en fortjent 10. plads

Desværre belønnes manglende korrekt fremadsøgning og passivitet fra hoppen Blind Date med Victoria Max-Theurer i sadlen igen i dag. Billedet er desværre kun i meget få momenter let og ubesværet, resten af tiden kæmper Victoria med at holde Blind Date fremme til øvelserne, men får til trods alligevel vist tingene uden de store fejl. Men bestemt ikke en placering i toppen af feltet værdig. 

Nathalie og Fabienne enige om tingene i dag

Koncentreret Fabienne hele turen og med gode piaffe/passage ture med tilhørende gode overgange. Eneste lille uoverensstemmelse er i overgangen til galop fra passagen, hvor Fabienne ser ud til at tage tøjlen. God ro og balance i galop turen. Parret slutter som nr. 7 med 69,9%.

Se resultatet af klassen her.