B-touren i Roosendaal med solide danske præstationer

Anders Dahl og hans 16-årige Wie Atlantico har haft deres bedste sæson i 2016.

Generelt har parret fundet en fælles melodi, som giver mere harmoni og færre eller ingen fejl i deres ture. Og som Anders også selv udtrykker det, så handler det nok rigtig meget om, at man kender sin hest og ved hvad man kan forlange, for at tingene stadig skal se lette ud og uden det giver unødige fejl. Og med "efteråret" som Atlantico er ved at nærme sig, føler Anders også at det er vigtig at bevare motivationen, og ikke mindst holde den rutinerede herre fit.

Lige nu glæder Anders sig også til en 2016 sæson, som vil være med gensyn til Sir Donato og med debut i Grand Prix til Selten HW.

Det overordnede billede er ihvertfald mere ro og balance når man ser ekvipagen. Parret sluttede i går som nr. 3 i Grand Prix klassen med 70,5% og i dag som nr. 5 i küren med 73,775%.

Anne van Olst havde hendes Negro søn Vorst med i B-touren. Nogle spændinger med fejl i Grand Prix turen, men med kvaliteter hvor man kun kan glæde sig til at tingene går op i en højere enhed. Allerede i dagens Grand Prix kür var det en mere afspændt Vorst, hvor kvaliteterne i bl.a. hele trav turen med piaffe og passage giver et super flot billede. Pirouetter og toer serier i flot form. Den sidste afspændthed mangler endnu i etter serien. 

Det var international debut stævne til Agnete Kirk Thinggaard og hendes imponerende skimmel Cassio. Det overordnede billede er en dejlig løs og ukompliceret hest, som endnu mangler styrken og rutinen til at få tingene til at bliver 100% flydende. Parret kan uden tvivl tage fra Holland med opgaver til "træningslokalet", som forberedelser til næste udenlandske opgaver. 

Apache nr. 2 begge dage

B-tourens stjerneekvipage var selvom de ikke vandt klart KWPN hingsten Apache (begge dage knebent slået af Vingino og Tommie Visser). Den temperamentsfulde hingst var begge dage 100% koncentreret om opgaven, og går generelt tur i flot form og balance uden øvelsesmæssige svagheder.