10 for skridt

Hagen er stedet hvor konkurrencen er skarp - meget skarp 

Gråvejr men med en top tunet og prestigefyldt kulisse klar til årets første klasse i Hagen, CDI1 Prix Sct. Georg.

10 for fri skridt

Imponerende ridning fra den blot 17-årige Jil Becks sammen med den rutinerede Damon Hill. Super flot foran hjælperne og i en let og naturlig form. Den unge rytter rider hver eneste øvelse færdig med høj præcision. Eneste to små ting var overgangen til skridt som blev lidt brat og den 2. skridt pirouette som blev en smule overdrejet. Fortjent og imponerende 79,211% til Damon Hill og Jil Becks. Den pige har "the touch" inde på banen.

Callaho´s Benicio har taget de første point bare på looket

En fryd for øjet ikke bare på looket med kvaliteten var bestemt også tydelig i turen sammen med Jessica Andersson idag. Super balance hele trav turen. Trav traversaderne kunne måske godt have været lidt mere bløde i kroppen. Øgninger i trav og skridt af top klasse, også her med et enkelt 10-tal for den frie skridt. Momentvis lette spændinger i galopturen men stadig med høj høj kvalitet. 77,553%

Derano en fremtidshest 

Dorothee Schneider og Derano viser en flot travtur. Derano går med masser af kontrolleret power. I skridten bliver han en anelse spændt, ligesom han også galoppen mangler at kunne "lade helt gå". Men ingen tvivl om at De Niro sønnen her indeholder noget til den fremtidige store sport sammen med Dorothee Schneider. 75,105%.

Zack og Daniel nr. 4

Overbevisende tur med rigtig god kvalitet hele vejen rundt, med dejlig balance i bl.a. versader med volter. God afspændt skridt. Der indløber en fejl i 4´er serien. 74,474%

Hold øje med nr. 11

Den 7-årige hoppe Diva e. Richfield / Silvano med den allerede berømte unge mor Deja (som rides af Patrik Kittel), er australske Lyndal Oatleys nye super stjerne. En letfodet, super velformet, op ad bakke hoppe som besidder alle 3 gangarter og som formår, til trods for sin unge alder, at gå med power og spændstigehed meget ala sin mor Deja.

En rigtig god debut og bestemt en hest der er værd at holde øje med for fremtiden. 

Se resultatet for klassen her.