Fri galop afkortning og changement - spørg Jessica Andersson hvordan man laver det

Benicio går overleget forbi konkurrenterne med en flot timet og veludført tur 

Jessica Andersson kender sin hest og ved nøjagtigt hvor hun kan sætte ind, også selvom hun i den sidste øgning idag får trykket speederen lidt for hårdt i bund, og Benicio nærmest traver ud af kroppen med en taktfejl. 

Udtryk og naturlig kontrolleret power er nok de to ting som allerbedst betegner deres tur til 78,395%. 

Twitter: Lovely flow in tr, wk++, wauw ex ca incl. ch at the diagonal, big 1st pio, 2nd bit unbal. lost bal last ex tr.

Detaljerne giver genyd 

Dagens flotteste frie galop med changement stod Jessica Andersson og Benicio også for. Tydelig powerfuld øgning af galopspringene, afkortning på diagonalen og ikke mindst changement lagt på diagonalen og ikke som nærmest alle andre der lige bruger langsiden til at "bakke af på" og så først lave changementet når retningen er ændret. Dommer ved H Plewa var da heller ikke fedtet og gav både 9 for øgningen og 9 for changementet.

Igen idag med et 10-tal for den frie skridt!

Noter 

Nr. 2 Derano - meget mere afspændt tur generelt idag, som kommer mest til udtryk i galopturen. Flot timing.

Nr. 3 Cupido - masser af smidighed, skøn selvbæring og veludført tur. Klasse zig-zag galop. Ligner et par rytterfejl (svage signaler) i et par changementerne.

Nr. 4 Zack - flot billede, mere afspændt overlinie idag generelt. Super flot 1. pirouette - igen med Plewa højest med et 9-tal! Der indløber fejl i toer serien. Overgangen til trav ved C bliver brat og med overgang gennem skridt. Flot harmoni mellem hest og rytter og bestemt en godkendt international debut for ekvipagen.