Desperados viser super form

Selvom det var årets første stævne udendørs så var timingen og formen i top for Desperados og Kristina Sprehe, og de kunne som sidste ekvipage også tage sejren hjem med comfortable 80,780%.

Der indløber en fejl i toer serien og det var også hvad der var at komme efter, mens zig-zag galoppen bliver lidt hektisk. Resten af turen er med power og overblik. Under vejs lader den store sorte hingst sig villigt ride hele vejen, og Kristina kan under vejs lægge på og trække fra efter behov. Samtidig er kontakten også let og ubesværet med en flot skummende mund.

Dablino bliver vel betalt under vejs idag, da der er flere småting under vejs. I øgningerne fører Dablino heller ikke højre bagben ligeså langt frem som det venstre. Parret slutter med 76,160%. 

Twitter: lost of rhy 1st ex tr., tense hp to right, not halt bef r/b, need more active beat in pi, wk a bit on toes, err start 1t, pio+

Don Auriello går med stort udtryk, men desværre synes man bare at fange de meget inaktive bagben endnu mere end tidligere. Uanset den nydelige ridning så går kvaliteten bare ikke op i en højere med så udtalt forskel i bevægelsen i front og bag.

Fabienne og Nathalie ligner bestemt ikke et par der har holdt pause, ihvertfald er det tydeligt at Nathalie ikke har tænkt sig et come-back hvor Fabienne lige skal snuse stemningen ind først.

Parret lægger skarpt ud, desværre springer Fabienne i galop i den første traversade til højre, men Nathalie har hende korigeret og finder hurtigt tilbage i rytmen så øvelsen kan gøres færdig. Flot parade med tilbagetrædning. Gode og aktive, regelmæssige piaffe og passage ture, som er blevet mere styrket. Der indløber fejl i slutningen af toer serien. Gode pirouetter. Vellykket zig-zag og etter som endnu mangler den sidste styrke til at kunne bliver lidt mere på bagparten. Parret slutter som nr. 9 med 70,240% og ikke helt enigt dommerpanel med plads cifrene 4 - 13 - 18 - 10 - 9.

Som Nathalie udtrykker det efter turen idag, "jeg er meget tilfreds. Det var vigtigt for mig at ikke lade hende styre mig, men at jeg kunne holde hende foran mig, og det lykkedes rigtig godt." 

Michigan og Ulrik Mølgaard lægger skarp ud med en solid trav tur med flotte øgning og gode traversade. Hele turen i flot form. Lidt åben parade for tilbagetrædning, men flot tilbagetrædning og fremad ridning. Super flotte passage ture. Piaffe bliver lidt begrænset idag - regelmæssig men mangler mere løft og mere power ud. Der indløber et par ærgerlige fejl i toer serien og zig-zag galoppen. Parret slutter som nr. 19 med 67,900%.

 

HUSK DU KAN FANGE OP PÅ TWITTER PÅ FLERE EKVIPAGER.