En Hagen dag med CDI4 Grand Prix, Nürnberger Burg-Pokal kvalifikation og CDI4 Grand Prix Special

CDI4 Grand Prix med kvalifikation til kür 

30 startende og den unge Deja og Kittel vinder i overbevisende stil. Selvfølgelig en top lykkelig Kittel efter dagens sejr, som siger at selvom hun havde nogle fejl, så er kvaliteten bare helt utrolig. 

Og fejl kan man ikke helt kalde det. Det handler vidst mest om fin-timing. De eneste ting som umiddelbart er at fange, er overgangene ud af piaffen som kræver lidt mere tryk og power op og ud, og idag med begge galop pirouetter lidt overdrejet af Mr. Kittel.

Så meget power i en spændstig ung hest - det er en fornøjelse at følge.

Dansk Varmblod på 3. pladsen

11-årige Hedelunds Mefisto e. Michellino med Hubertus Schmidt viser virkelig kvaliteter i dagens Grand Prix. Det ser ud til at "øvelsen" til sidste stævne med at tage bagskoene af Mefisto virkelig giver bonus nu. Hele turen med regelmæssig passage. I det hele taget en super tilfreds og afspændt Michellino søn som går hele turen i en flot åben form (ikke for åben). En fejlfri tur kun med en lille uoverensstemmelse på den sidste midterline hvor det ser ud til at Hubertus lige giver et for kraftigt signal til passagen og Mefisto springer i galop, men hurtigt tilbage i passage rytmen. Flot tur som lover rigtig godt for fremtiden. 

Daniel Bachmann og Loxana med fin international tur

Parrets internationale debut i Neumünster var alt andet end vellykket, da Daniel måtte opgive næsten inden han var kommet i gang. 

Idag var Loxana heldigvis med hele vejen. Det er tydeligt at parret lige skal lære hinanden rigtig at kende når det går løs ved bogstaverne, da det ikke er decideret fejl, men mere uoverensstemmelser som trækker fra under vejs. Åben parade til tilbagetrædning, få trin i første piaffe tur, lidt uro i skridten, ikke skarp overgang op i passage men istedet med nogle travtrin og i etterserien ligner det mest af alt at Daniel fornemmer den er hjemme, og så stopper Loxana med en ellers meget vel begyndt serie. Alt sammen detaljer som kan rettes og som vil pynte på pointtavlen. Parret slutter med 68,580% og nr. 18.

Det var gensyn med N.O.H´s Daijoubo og Severo Jurado Lopez. Daijoubo har været ude med en skade i længere tid, men ser super motiveret og fit ud i dagens tur, hvor Severo i dagens anledning har "fået lov" til at ride for Danmark ;-).

Note

Den store smukke Ronan med australske Kristy Oatley føler sig bare ALDRIG godt tilpas i Grand Prix turens svære øvelser. Han bruger hver gang en del energi på at kigge og lave "overspringshandlinger". Synes desværre lidt formålsløst at rutinerede Kristy Oatley bliver ved at stille ham til start. Kristy vælger at opgive dagens tur.