Hvad er Hagen egentlig for et sted?

I 2015 udgaven af Hagen var Australien partnerlad. I 2016 vil Danmark partnerland

Hvert eneste år med mere end fuldt program ikke kun i CDI4 klasser men over hele linien i alle klasser.

Vi har spurgt Hagen debutanten Carina Cassøe Krüth. Hvad er Hagen?

"Det er en ekstrem hyggelig og intim plads med de bedste vilkår for hestene. Det er lavet på et hestested (Hof Kasselmann) og derfor optimale forhold hele vejen igennem for hest og rytter. Derfor også et gengangssted for mange profilryttere, som sørger for det højeste niveau.

Mange besøgende ikke mindst fra de lokale, som bevirker at det bliver til en slags stor byfest. Bl.a. til åbningsceremonien onsdag aften som tydeligt bar præg af de mange lokale. Her byder man velkommen til det land de møder, med tre præster, salmer og det hele (Kasselmann er katolik) - utrolig stemningsfyldt oplevelse.

Det at de møder et nyt land hvert år skaber helt sikkert en ekstra dimension hele vejen rundt og der er gjort meget ud af det lige fra udsmykning, mad og musik."

Iøvrigt er Carina og Hotter naturligvis klar til at prøve kræfter med endnu en afdeling af den prestigefyldte Nürnberger Burg-Pokal kvalifikation i jagten på en finaleplads. Parret leverede en super flot kvalifikationstur, som umiddelbart bare "manglede" de tyske dommeres lidt skarpere kuglepenne.

Få en rundvisning på messestandene sammen med en ægte australier - Patrik Kittels kone Lyndal Oatley.