Lethed og ynde

"Isn´t she lovely"

Selvom Kittel jo ikke er nogen lille mand på ryggen af den yndefulde hoppe Deja, så bliver det alligevel et billede af lethed som parret efterlader sammen efter dagens kür sejr med 80,222%. Og stadig med et par mindre uoverensstemmelser, så der er stadig "room for improvement".

Særdeles velvalgt musik med bl.a. Stevie Wonder - "isn´t she lovely".

At have en hest med look, power, naturlig smidig og evnen - de findes ikke i så mange eksemplarer på verdenplan i den udgave. 

Tæt forflugt af Ingrid Klimke med Dresden Mann 

En ekvipage som passer godt sammen og med en flot samspil hele vejen. Klimke rider også hendes hende kür til iørefaldende musik med super rytme. Stor udvikling og stadig med potentiale for den blot 11-årige vallak, og idag meget tæt på Kittel med 79,350%.

Sanneke Rothenberger vil også være med 

Sammen med hendes tidligere Young Rider mesterskabshest Deveraux OLD rider hun sig idag ind på en flot 4. plads i küren. Et par som vi helt sikkert vil se mere til i fremtiden i den store tur sammen med bror Sönke som jo har Favourit og nu også Cosmo godt på vej.

 

Se resultatet af klassen her.