Grand Prix kür i Roosendaal til aften

Hingsten Westpoint og Kirsten Beckers viser en flydende kür. Hingsten mangler styrke og sikkerhed i piaffe og pirouetter, mens serier og passage fungere rigtig godt idag. Flot form hele vejen. Skridten er klart højdepunkt. 

Zigeuner og Marlies van Baalen viser en sikker tur, men generelt mangler Zigeuner lidt af det hele. Mangler generelt smidighed og kvalitet i øvelserne hele turen rundt. Piaffe og passage er parret bedste momenter, men her mangler Zugeuner at træde mere af jorden og overarmen er end ikke oppe i en 45 graders vinkel i hverken piaffe eller passage. 

Zamora og Lynne Maas starter udtryksfuldt ud i flot form og passagen er klart highlight, mens piaffen desværre aldrig rigtig bliver regelmæssigt bagfra. Der indløber lidt småfejl i galopturen. Generelt kunne man godt ønske sig lidt mere initiativ fra den unge Grand Prix hest hele vejen rundt. 

Pasoa og Nicky Chrisp lægger strækt ud med piaffe og passage ture. Dejlig flydende trav tur. I galoppen mister Pasoa rytmen i galop pirouetterne som i stedet bliver kantede.

Hexagons Zodinde og Thamar Zweistra kommer godt fra start med god power i travturen. Highlights med rigtig gode pirouetter. Det virker lidt som om Zodinde er lidt tør for benzin mod slutningen.

Se resultatet af klassen her.