CDI5 World Dressage Masters Grand Prix med under 70% til både Werth og Truppa

Det var ikke en eftermiddag med nye top præstationer fra München 

Derimod blev det uvant en eftermiddag med mange fejl og mange dyre fejl. De dyreste fejl stod de to erfarne damer Isabell Werth og Valentina Truppa for med deres top heste Don Johnson og Eremo del Castegno.

Nr. 12 - Don Johnson virkede umiddelbart ikke helt som om han havde fået "ja-hatten" på idag, og var lidt for meget på vagt overfor Werth i dag og det kostede fejl - flere fejl. 68,260%!

Twitter: hp to left need more cl flow, ca bef 1st pi-pi+, early trans to ca, tense 2t, err ex ca, err end zz tense, pio+, nice final 

Nr. 13 - Valentina Truppa kæmpede derimod med en lidt mere end almindelig opstemt Eremo del Castegno, som allerede i indridningen var hot, så det blev en tur hvor Valentina forsøgte ikke at antænde "krudtet", og den mission lykkedes desværre ikke helt. Men skønt at se en topmotiveret erfaren herre som Eremo gå sådan til opgaven. 68,020%!

Nr. 5 - Den modsatte var billedet af en lettere "udbrændt" Herzruf´s Erbe som mest af alt ser ud til at går turen af pligt.

Nr. 3 - Steffen Peters viste en mere fit Legolas end man så ham i World Cup finalen, selvom traversade til venstre mangler den helt klare rytme og balance. Piaffe turene bliver idag sådan lidt on/off på den måde at den helt ærlige fremadsøgning og ens rytme ikke bliver vist. Generelt bliver galopturen flad og rytmen uklar. Umiddelbart synes de meget afkortende forberedelser bare at gøre galoppen mere inaktiv. 

Nr. 4 - Kittel rider en top kontrolleret tur på Scandic. De flotteste piaffe og passage ture med knivskarpe overgange. 

Vinderen var ikke 100% skarp 

Kristina Sprehe og Desperados levede op til favoritværdiheden og vandt i dag. Men under vejs med lidt uoverensstemmelser og ikke 100% skarp timing som vi tidligere har set dem. 

Twitter: not 100% top timing. Small dist 1st pa, 2nd pi bit dist, err start 2t, wrong route bef. zz ca. Lack of cl. rhy last pa steps 

 

Se resultatet af klassen her.