Dag 2 til JBK Horse Festival

Junior individuel 

Evnen til at kunne ride frem til hånden

Sille Engermann og Darius gentager gårsdagens succes med en komfortabel sejr på 73,553% i en klasse med 24 startende. En tur uden spændinger og uden fejl, hele tiden i en let form og hele turen frem mod hånden. Optimalt udbytte og et ubesværet billede. 

Se resultatet af klassen her. De 10 bedste fra i dag er klar til küren.

 

U25 Grand Prix  

Positiv power

Også i U25 kunne Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy gentage gårsdagens succes med endnu en sejr. Parret kommer flot fra start. Cathrine rider skrapt på bogstaverne, og Cassidy spiller godt med hele vejen. I piaffen mangler han endnu at "trække vejret" og blive lidt mere naturlig i rytmen, og spændingerne giver sig også udtryk i at Cassidy åbner munden. Pirouetterne bliver lidt hurtige. Super flotte serier som er med store gennemsprungne changementer og flot inddelt.  

Se resultatet af klassen her. De 10 bedste fra i dag er klar til küren. 

 

Young Rider individuel

I dag med Dupran og Kristina Rasmussen øverst blandt ialt 36 startende ekvipager

Desværre har det endnu ikke været muligt at fange op på vinderturen via arkivet på Dreamsports.tv, så derfor har vi fanget Kristina for hendes egne kommentarer til dagens vinderridt: "Jeg havde en rigtig god tur idag og er så tilfreds med Dupran. Specielt galopturen er jeg glad for. Jeg fik lidt uro et par gange i traven, men ellers er jeg så super glad. Og sikke en fed oplevelse at ride på så fin en bane og gode omgivelser med den bedste opbakning fra familie, venner, soonsore og alle der støtter mig." 

Se resultatet her. De 10 bedste er klar til kür finalen.