Dagens Prix Sct. Georg i Odense

Desværre startede dagen noget skævt ud da livestreamingen fungerede langt fra optimalt fra Odense. Meget skuffende når man rent faktisk har betalt for en ydelse og man så ikke kan følge med.

Men efter nogle start vanskeligheder blev det endelig muligt at følge 2. del af konkurrencen. I skrivende stund er der endnu ikke nogle af ridtene som er tilgængelige via arkivet på Dreamsports.tv.

 

Lidt første håndsindtryk

Sirikit - starter ud med at galoppere i den første øgning. Ellers god flydende trav tur. God skridt. Der er lidt spændinger i galopturen.

Hofenstaufen II - mangler generelt mere samlingsgrad med mere naturlig fremadsøgning. Den samlede skridt bliver uklar i takten og der indløber fejl i galopturen. 

Zick Flower - dejlig form. Starter ud med galop inden første øgning. God skridt tur med god takt. Der indløber nogle spændingsfejl i galopturen. 

Belstaff - masser af gummi og udtryk. Bliver momentvis lidt lav i fronten. Den samlede skridt er lidt ubalanceret. Rigtig god galop tur med gode pirouetter og serier.

Skoven Rafael - top kontrol og balance i travturen. God skridt. Pirouetter ikke helt balanceret. Mangler mere fremadsøgning i 4´er serie og der indløber fejl i 3´er serien. 

Zack - God balance i traven. Bliver indimellem lidt kantet. God skridt. Gode pirouetter og vellykkede serier. 

Desværre fik det tidligt "fremmødte" publikum jo ikke mulighed for at se hverken Lone Bang Larsen eller Joachim Thomsen som blev placeret som hhv. nr. 3 og 4.

Se resultatet af klassen her.