Dorothee Schneider og UllrichEquine's St. Emilion vinder CDI3 Grand Prix Special i München

Spidsede ører og med på legen hele vejen 

Den blot 10-årige St. Emilion e. Sandro Hit / Ehrenwort med Dorothee Schneider vinder idag igen - denne gang med 73,824%, godt 3% ned til Steffen Peters med hans blot 8-årige Rosamunde efter Rock Forever / Fidermark.

Billedet som den unge Sandro Hit søn giver er 100% tilfreds og hele tiden med på "næste træk". Super flot udtryk i passagen med masser af gummi og super flot overarm, hvor Dorothee hele tiden formår at holde rytmen og spændstigheden. I piaffen er St. Emilion villig og aktiv, men mangler endnu at give helt slip og svinge mere naturligt med over ryggen. Serierne er lidt spændte. Top kontrol i pirouetterne og flot afslutning ad midten. 

Blot 8 år 

Steffen Peters og den unge Rosamunde får vist en generelt flydende og harmonisk tur frem til den første galop pirouette, hvor Rosamunde mister balancen mod slut og falder i trav ud af pirouetten. De efterfølgende ettere bliver med fejl. Det helt flydende og harmoniske billede mangler endnu i piaffe turene og de tilhørende overgange. Rosamunde bliver lidt for over aktiv i piaffen og stiller sig endnu for langt ind, så overgangene ikke helt er fysisk mulige. 

Jessica von Bredow-Werndl har meget spændende hest godt på vej 

Den 11-årige hoppe Zaire e. Son of De Niro/Jazz giver er super flot billede. Det er en hot dame men Jessica formår hele vejen at bevare roen og overblikket, og selvom tilskueren har travlt med at finde læ for regnen under den overdækkede tribune, så får Jessica alligevel vist Zaire vejen uden de store problemer. Klasse passsage og trav ture med flotte overgange. Super flotte første sto piaffe og passage ture. Piaffen er på stedet. Zaire er super flot musklet op og virker gennemarbejdet selvom der opstår spændinger. Galoppen er svageste punkt men Jessica formår at ride turen uden fejl. På den sidste midterlinie misforstår Zaire signalet til piaffen og stopper lige et splitsekund, men Jessica fanger hende hurtigt igen. 

 

Tidligere danskejede/avlede heste 

Hingsten Roosevelt e. Rotspon/Lauries Crusador tidligere ejet af Aggersen, viste sammen med sin amerikanske rytter et generelt godt og ubesværet billede. 

Twitter: nice picture in tr, could show more susp in pa, 1st pi tense, 2nd better, good canter tour. Nice final with good timing 

 

15-årige DV hoppe Trøstruplunds Scarlet e. Schufro / Romanov går en let, ubesværet og rutineret tur. Dejlig komplet billede.

Twitter: nice easy picture in tr/pa, lack more bend in hp, tense bef 1st pi, nice pp, lack of activity in pio, nice final 

 

12-årige DV vallak Fleraro e. Flemmingh / Royal Z I - avlet af Kirsten Christensen og Palle Nielsen, Grenå, redet af ukrainske Inna LOGUTENKOVA. En spændende hest som endnu mangler erfaring på Grand Prix niveauet.

Twitter: nice expression/flow in tr, bit too extreme forelegs in pa, tense wk, open pi, big unbal pio, tense forward pi. 

 

13-årige DV hoppe Dorina e. Schufro/Ragtime med Evelyn HAIM-SWAROVSKI. Går passage, piaffe og serier som var hun fjernstyret. En super kammerat på banen. 

Se resultatet af klassen her.