Smilende Dorothee Schneider vinder af Louisdor Preis kvalifikationen

Dorothee Schneider er igen forrest med en ung Sandro Hit søn 

Det ligner bestemt at Dorothee Schneider ikke bare har gode Sandro Hit sønner i stalden, men også formår at få dem til at spille med når det gælder.

I Louisdor Preis blev det til sejr med den 9-årige vallak Showtime e. Sandro Hit / Rotspon. Let og ubesværet form, skøn meget taktfast rytme i traven og passagen. God piaffe (for ungheste niveauet). Kommer nemt og ubesværet rundt i pirouetterne og gode aktive serier. Med andre ord timingen er super god og Dorothee formår også her i Louisdor at have den unge hest med sig hele vejen. Parret sejrer med flotte 74,698% hele 5% foran Hendrik Lochthowe og Meggle´s Boston. 

Man kan kun glæde sig til at se endnu mere til DV hingsten Sezuan under en så dygtig uddanner som Dorothee Schneider er.  

Se resultatet af klassen her.