Suveræne Carola Koppelmann og Sandiego klar til Nürnberger Burg-Pkal finalen

Både Koppelmann og Sprehe rider flot deres unge heste frem til hånden

Den 8-årige vallak Sandiego e. Sancisco/Davignon med Carola Koppelmann lægger strækt ud, desværre med en lille taktfejl i den første øgning, men resten af turen er både aktiv, afspændt og spændstig og uden fejl. Sandiego går med lethed og i en dejlig naturlig lukket form. Generelt et flot billede og bestemt en hest som ser ud til at give en god ridetur. 76,537% og fortjent klar til finalen. 

Nr. 2 med 72,951% er Kristina Sprehe med den 9-årige hingst Fürst Fugger. 100% koncenteret om dagens opgave og en super flot og afspændt tur. Ligner en hingst der ligesom Desperados er med på turen hele vejen - uden at se presset ud, men samtidig med flot samlingsgrad og uden øvelsesmæssige svagheder. 

Om top 2 synes man klart at fornemme at her er tale om to heste som ligner fremtidsheste i deres umiddelbare måde at løse de nuværende opgaver på - men det kan kun fremtiden og de endnu sværere lektioner jo give svaret på. De har ihvertfald mulighederne sammen med deres meget kompetente ryttere.

Se resultatet af klassen her.