Den flotteste kulisse findes i Wiesbaden

Der er vidst ingen tvivl om at Europas flottest arena er til det internationale stævne Wiesbaden, hvor det smukke slot og slotsparken danner rammen om det altid flotte baggrundsbillede.

I dag startede stævnet i det smukkeste solskinsvejr med bl.a. junior og ungrytter klasserne. Øverst på podiet hos juniorerne var tyske Semmieke Rothenberger med hendes DV hoppe Geisha efter Gribaldi. 

Parret leverede en flot tur. Det er ret fantastisk at se hvor skarp unge Semmieke er hele turen rundt, men de mange ture ad midten giver top sikkerhed og skarphed når det gælder. Geisha går en tur med super udtryk og power. Den eneste lille uoverensstemmelse er i parade med tilbagetrædning hvor Geisha er spændt i paraden og bliver hektisk tilbage. Flotte changementer og flow i hele turen i en god form.

Imorgen står den fra morgenstunden fra national Prix Sct. Georg hvor Nathalie er til start med Dolany, mens det om eftermiddagen er CDI4 Grand Prix med et stort starter felt med ialt 31 startende sluttende af med Isabell Werth og Don Johnson, som umiddelbart også er det varmeste bud på sejren. I Grand Prix klassen er både Nathalie zu Sayn-Wittgenstein med Fabienne og Sune Hansen med Charmeur til start. Klassen starter kl. 13.00 og der vil være livestreaming via Clipmyhorse.

Der foreligger endnu ikke endelige starttider online.

Link findes via kalenderen.